Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bambo Nature Bugyipelenka 5, 12-18 kg

Ár:
2.690 Ft
Várható szállítás: 2021. március 03.
Szállítási díj: 1.400 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Bambo Nature Bugyipelenka remek megoldást nyújt a szobatisztaság felé vezető úton. A pelenka nagyon vékony, ezért a kisgyermekeknek sem okoz gondot lehúzni a nagy sietségben. 

Minimalizálja az allergia és a pelenkakiütés kockázatát.

Legkiválóbb alapanyagokból készült, legújabb generációs környezetbarát pelenkák.

A textil-szerű első és hátsó lapnak köszönhetően, rendkívül puha és nagyon kényelmes viselet biztosít. A bugyipelenkát egy nadrághoz hasonlóan lehet feladni és levenni vagy pedig az oldalán egyszerűen el lehet tépni.

Tökéletes illeszkedés.

A bugyipelenka minden oldala rugalmas, ezzel biztosítva a kényelmes viseletet, a mozgás szabadságát és minimalizálja a kifolyás kockázatát. Szuperabszorbens és a top dry technológia biztosítja a gyors felszívódást és a száraz felszínt.

Az anyaga hangtalan, bőrbarát ás puha.Hatékony szagmegkötővel rendelkezik.

Bőrgyógyászatilag tesztelt hitelesítetten környezetbarát, allergén és illatanyagmentes.

Kiszerelés: 19 db
Méret: 12-18 kg
Méretjelzés: 5

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Bambo és a környezet: a környezetvédelmi kérdések nagyon fontos szerepet játszanak a Bambo Nature gyártásánál. Ennek szem előtt tartására nem akadályként tekintünk, hanem ez minden munkánk alapja. Annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a környezetünk terhelését, az Abena – a Bambo Nature gyártója – úgy döntött, hogy minden évben önkéntesen aláveti magát egy rendkívül szigorú környezetvédelmi vizsgálatnak. A kritériumok alapján részletes vizsgálat történik, ami a termékek teljes életciklusát felölelik az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig. Ez azt jelenti, hogy a nyersanyag beszállítóktól a leányvállalatainkig mindenkinek el kell fogadnia ezeket az elveket és át kell emelniük a saját üzleti gyakorlatukba. Az Abenát és az alapanyag beszállítókat független cégek ellenőrzik és folyamatosan sikeresen meg is felelnek a sok rendkívül szigorú feltételnek ami a környezetre gyakorolt hatást vizsgálja. Bambo Nature a világon első olyan gyermekpelenka amelyik megszerezte az Északi hattyú és az EU Virág öko címkéket. Ezen felül egy olyan átfogó minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk több ISO tanúsítvánnyal, OSHAS 18001 és SA8000 CSR tanúsítványokkal és tagja vagyunk az ENSZ Globális Megállapodásának (UNGC).